Wednesday, 15 February 2017

Heyyy you, I rindu :*

Heyyy Amirah Saharan was here !


Ingat lagi dulu. Aku, dia, kami selalu lepak sama. Selalu ada sama sama. Selalu ada masa untuk peluk-luah perasaan when thunder strikes. Alhamdulillah. Thank you for that.

Walaupun kini kita jarang dapat lepak sama. Kita jarang dapat jumpa. Kita jarang dapat luang masa lama lama. Starting from Course mate to Batch mate to Class mate. Sampailah kita rapat gila kan. Even starting kita pun dulu taklah cantik sangat salam kenal dia. Sebab aku-kau dulu ada satu prejudis sebab tak saling kenal. Tapi bila dah kenal, memang masuk air lah cerita dia.

Ni semua sebab rindu. Ni semua sebab terlepak sama sama ramai ramai, lama lama haritu. Ni semua salah masa yang buat kami saling membesar, saling kena pikul tanggungjawab lain lain.

Terima kasih tuhan kerana buat aku percaya bahawa persahabatan tu memang wujud. Sahabat waktu susah senang tu memang ada rupanya. Sahabat yang bila dah kenal kau dia akan faham dan percaya akan kau, serta percaya dengan kebolehan kau. 


Terima kasih atas segala kerana ada saat saat aku susah dulu. Dari aku kena pendam semua sorang sorang, sampai aku boleh spill satu satu kat korang. Terima kasih kerana selalu menguatkan.


P/S : My secondary school year was not really amazing. Actually I couldn't even enjoy it but don't know why. That's why I take action to isolate myself from them. Sorry school mate. Sometimes, I ponder what I'm actually really focused on during my school year. But, time passed. That't the old story. In case if you are reading this, sorry and thank you for everything, even though it was a bitter memories.

Panjang sangat nota kaki ni awat? Just menyatakan perasaan bukan melampiaskan kemarahan. Let's keep on moving and achieve something in our life okay? (:

No comments:

Post a Comment