Misi Penambahbaikan

Selepas sekian lama aku mendugong kat atas katil. Jadi, semalam adalah masa yang tepat untuk aku kembali training.

Kak Bad, orang yang aku paksa heret sekali pegi dewan martial arts. hahhaha
Sorry Kak Bad, takde orang lain boleh teman kechik.

Rasa puas gila dapat keluar peluh. Macam biasalah lepas dah stretching, aku akan memain dulu baru serius. kalini dengan jayanya dapat seludup bawak masuk handphone sendiri untuk record.




Sis kasi belanja sikitlah video training.

Diakui bahawa, movement aku tak sharp lagi. Banyak lagi aku kena belajar. Kaki punya position pun tak berapa berapa mantap. Dengan belum masuk mood seriusnya.
Sorry, I bukan poyo. Tapi ni untuk aku punya self improvement in the future.
In shaa Allah, I'll train harder. aku nak mantapkan aku punya side kick dengan front kick dulu. Punching tunggu dua minggu lagi kot.




P/S : Saya budak baru belajar; kalau salah, terima kasih kak bad tolong tegurkan. (=
(Bila amirah saharan nak kurus woiii)


Lots Of Love, XOXO
-Amirah Saharan-
27 0547HRS July 2017

Comments

Popular posts from this blog

GSLC 3.0

semester 1 was over